Politica de rambursare

Dreptul tău conferit de lege

Ai o problemă cu un produs cumpărat?

Conform legii, produsele care prezintă defecte de fabricație sau la care se constată o lipsă de conformitate, (de exemplu, cărți cu pagini lipsă, CD-uri/DVD-uri care nu pot fi utilizate cu mijloacele de redare media menționate pe ambalaj), vor fi aduse la starea de conformitate sau înlocuite cu unele similare. În cazul în care niciuna dintre aceste variante nu este posibilă, produsele vor fi returnate și ți se va rambursa contravaloarea sumei achitate.

Nu uita să ai la tine bonul fiscal sau factura emisă pentru achiziția făcută, altfel serviciul de retur nu poate fi accesat.

Detaliile politicii de retur

• Poti returna produsele în termen de 30 de zile de la data cumpărării, în ambalajul original și în condițiile în care nu au suferit deteriorări ulterioare achiziției. Returul se poate face doar în baza bonului fiscal și a facturii fiscale emise.

• Cărțile, CD-urile, DVD-urile sunt produse supuse reglementărilor legate de drepturile de autor. În cazul lor, returul se poate accepta doar în caz de lipsa de conformitate, nu din motive de conținut sau de judecată de gust și valoare.

• Returul se face nominal, în baza unui act de identitate, pe baza căruia se emite o factură fiscală de retur.

• Pentru produsele achiziționate la preț redus sau obținute gratuit în campanii de tipul 2+1, se poate accepta doar varianta schimbului.

Politica noastra de retur se bazează pe o relație de bună credință și comportament echitabil. Avem încredere că vei respecta drepturile de proprietate intelectuală și nu vei folosi sau înstrăina produsele înainte de a le returna. La rândul nostru, te asigurăm că vom ține cont de particularitatea fiecărui produs returnat și îți vom oferi cele mai bune servicii de fiecare dată.