Termeni si conditii

 

Acest document oferă clienților termenii și condițiile necesare pentru utilizarea și securitatea site-ului Evadat.ro, rezervarea, anularea rezervării, plata online, informații despre jocurile de escape room în general și despre camerele de evadare oferite de Evadat.ro în special. Participarea la oricare dintre jocurile prezentate în acest site reprezintă acceptarea implicită de către clienți a tuturor termenilor și condițiilor.

UTILIZAREA SI SECURITATEA SITE-ULUI

Site-ul Evadat.ro este deținut și operat de Evadat Games SRL, companie înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr.J40/ 15555/ 2017, cod unic de înregistrare 38200146, cu sediul social în Calea Șerban Vodă 193, sector 4, București, denumită în continuare Evadat.ro.

Termenii și condițiile se aplică utilizării site-ului de către orice vizitator și trebuie citite cu atenție înainte de orice utilizare.

Evadat.ro depune toate eforturile pentru a vă furniza cele mai actualizate și exacte informații pe site-ul evadat.ro

Nu aveti permisiunea să vă conectați la site sau să folosiți integral sau parțial site-ul internet în niciun scop care să fie fraudulos, ilegal, defăimător, dăunător sau obscen.

Cu toate că Evadat.ro ia toate măsurile adecvate pentru a vă proteja informațiile, internetul nu este un spațiu 100% securizat. Evadat.ro nu este răspunzătoare față de nici o persoană pentru daune directe sau indirecte, incidentale, inclusiv (fără limitare la) profiturile sau veniturile pierdute, pierderea oportunității, costurile bunurilor sau serviciilor de înlocuire, pierderea sau deteriorarea datelor sau întreruperea afacerilor, care rezultă din orice utilizare a site-ului.

Prin rezervarea jocului dumneavoastră și efectuarea unei achiziții pe acest site internet dumneavoastră și toți jucătorii din echipa dumneavoastră sunteți de acord să vă supuneți acestor  Termeni și Condiții. Vă rugăm să vă asigurați că toți jucătorii din echipă au citit și înțeles toți Termenii și Condițiile înainte de a continua rezervarea jocului.

Niciunul dintre articolele din termeni și condiții nu are scopul de a vă afecta drepturile legale. Toți acești termeni și condiții se supun legii române și orice litigiu sau cerere care nu poate fi rezolvată pe cale amiabilă va fi soluționată de Tribunalul Municipiului București.

Acest site internet colectează și stochează datele dumneavoastră personale pe care ni le furnizați. Vom lua toate măsurile adecvate pentru a vă proteja informațiile și nu le vom dezvălui nici unei terțe părți, în conformitate cu Regulamentul UE 2016/ 679.

Evadat.ro nu își asumă nici o răspundere pentru daunele generate de utilizarea altor site-uri internet care ar putea avea hyperlink pe site-ul Evadat.ro .

Evadat.ro are dreptul de a modifica oricare dintre termenii și condițiile acestui site, ocazional, pentru a le actualiza cu legislația în vigoare.

JOCUL DE ESCAPE ROOM (CAMERE DE EVADARE)

Pot participa la un joc de escape room echipe de 2 până la 8 jucători.

Minorii sub 14 ani pot participa la joc doar în prezența unui adult.

Este recomandat ca echipele să ajungă la locație cu 10-15 minute înainte de ora rezervării. Participanții vor primi o scurtă prezentare a jocului și un instructaj asupra regulilor de comportament în interiorul camerei de evadare. În cazul nerespectării acestor reguli, Evadat.ro își rezervă dreptul de a întrerupe jocul fără a rambursa valoarea acestuia.

Jocurile noastre de evadare nu necesită abilități sau cunoștințe speciale. Nu trebuie sa folosiți forța fizică.

Jucătorii își asumă întreaga responsabilitate pentru orice acțiune voluntară sau involuntară care provoacă suferință fizică sau psihică.

Datorită naturii jocului nu se pot face înregistrări video și audio în camerele noastre de evadare.

Participanții înțeleg și acceptă că jocul este urmărit în direct de personalul Evadat.ro, cu ajutorul camerelor de supraveghere. Supravegherea video a participanților este necesară și utilizată exclusiv pentru buna desfășurare a jocului și pentru intervenția rapidă în situații de strictă necesitate.

Obiectele personale (poșete, genți, telefoane mobile, rucsacuri, laptopuri, alimente și băuturi) vor fi lăsate în dulăpioarele special amenajate pentru participanți. Acestea nu pot fi luate în camera de evadare.

Participarea sub influența alcoolului sau a stupefiantelor nu este permisă. În aceste cazuri, Evadat.ro își rezervă dreptul de a anula sau întrerupe jocul imediat, fără a rambursa valoarea acestuia. Fumatul este permis doar în zonele special amenajate.  Accesul in locația Evadat.ro cu orice fel de armă este interzis. Personalul Evadat.ro are libertatea de a refuza accesul clienților care se comportă agresiv sau neadecvat în camerele de evadare și poate întrerupe în orice moment jocul de escape room fără rambursarea contravalorii acestuia.

Participanții sunt de acord să accepte confidențialitatea scenariilor, indiciilor, puzzle-urilor și a tuturor celorlalte detalii ale jocului. Niciunul dintre aceste elemente nu va fi făcut public de către participanți.

Evadat.ro vă poate contacta pentru anumite oferte și promoții ocazionale, prin e-mail sau telefon.

Participarea persoanelor care suferă de afecțiuni medicale (claustrofobie, boli de inimă, atacuri de panică, astm, epilepsie) care le-ar putea afecta sănătatea după petrecerea unei perioade de maximum 99 de minute într-un spațiu închis se face pe răspunderea exclusivă a acestor persoane. Evadat.ro nu își asumă responsabilitatea pentru participarea acestor persoane la joc.

Persoana care face rezervarea își asumă responsabilitatea informării celorlalți participanți asupra termenilor și condițiilor noastre.

 REZERVĂRI

Prețul unui joc este afișat pe site-ul internet în în lei, atât la secțiunea Prețuri cât și la secțiunea Rezervări.

Prețul unui joc este format din prețul pe cameră și prețul pe jucător.

Prețul pe cameră este fix și direct proporțional cu nivelul de tehnologie, autenticitate și unicitate investit în cameră.

Prețul total pe jucători este stabilit în funcție de numărul de jucători din aceeași rezervare (maxim 8 jucători).

Rezervările pot fi făcute online și telefonic. În ambele cazuri, rezervarea va fi confirmată printr-un e-mail care conține toate informațiile legate de aceasta. Dacă nu ați primit un e-mail de confirmare, vă rugăm să ne contactați telefonic la +40 721 EVADAT (382328) sau prin e-mail la [email protected]

Site-ul este disponibil în limbile română și engleză.

Numai jucătorii care au cel puțin 16 ani au dreptul de a rezerva un joc.

Rezervările nu pot fi transferate sau revândute în scopuri comerciale.

Sunteți în întregime responsabil pentru introducerea corectă a datelor dvs. în formularul de rezervare online.

Dacă echipa întârzie mai mult de 15 minute față de rezervarea făcuta, Evadat.ro poate să vă refuze intrarea, iar banii încasați nu vor fi rambursabili.

Prețurile și promoțiile afișate pe acest site pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Fiecare echipă din rezervare trebuie să aibă cel puțin 1 adult care are vârsta de peste 18 ani. Este responsabilitatea adulților echipei să aibă grijă de jucătorii echipei care au vârsta sub 14 ani.

Dacă există jucători care au probleme de mobilitate sau accesibilitate, vă rugăm să ne faceți cunoscut acest lucru la momentul rezervării, astfel ne vom lua măsuri din timp pentru ca cei în cauză să se bucure de experiența lor fără griji.

Dacă în e-mailul de confirmare a rezervării, descoperiți orice informație incorectă, vă rugăm să ne anunțați imediat pentru a face în timp util modificările necesare.

Dacă doriți să transferați rezervarea către altcineva, vă rugăm să ne contactați în timp util, pentru a rezolva solicitarea dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul de a anula rezervările care, în mod rezonabil, bănuim că au fost făcute în mod fraudulos.

PLATA ONLINE ȘI POLITICA DE ANULARE

Când efectuați rezervarea la una dintre camerele noastre, aveți opțiunea de a plăti cu cardul.

Prin rezervarea experienței și efectuarea unei achiziții pe site-ul Evadat.ro declarați că aveți permisiunea deținătorului de card.

Procesarea datelor cardului dvs. se face prin Netopia mobilPay.

Rezervarea dumneavoastră este confirmată numai după ce s-a efectuat plata și ați primit un e-mail de confirmare a rezervării.

În cazul în care e-mail-ul de confirmare al rezervării nu a fost primit, motivul ar putea fi completarea incorectă a câmpului adresă e-mail, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0721 EVADAT (382328) sau prin e-mail la [email protected].

Nu exista rambursări la plata online cu cardul pentru rezervările anulate, acestea se vor reprograma.

REPROGRAMARE REZERVĂRI  

În cazul în care trebuie să reprogramați rezervarea dumneavoastră din orice motiv, vă rugăm să ne contactați la telefon 0721 EVADAT (382328) sau prin e-mail la [email protected].

Dacă doriți să anulați sau să reprogramați rezervarea achitată online și ne anunțați cu minimum 48 de ore înainte de ora rezervării, dar nu putem reprograma rezervarea la o dată care să convină ambelor părți, vă vom oferi un voucher pentru o programare ulterioară.

JOCUL

Toți jucătorii echipei vor asculta și vor urma instrucțiunile conducătorului de joc (Game Master), în orice moment al jocului. Aceste instrucțiuni vor include misiunea jocului, regulile camerei de evadare și instrucțiuni de sănătate și siguranță. Dacă oricare dintre aceste instrucțiuni nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a opri jocul și de a da afară echipa din locație, fără despăgubiri.

În niciun moment nu este necesar să folosiți forța în timpul jocului. Dacă determinăm că forța fizică este intenționată, atunci aceasta va fi considerată o încălcare a condițiilor noastre și vom opri jocul. Dacă deteriorați în mod intenționat ceva, ne rezervăm dreptul de a cere daune.

În cazul în care un jucător dintr-un grup se comportă în mod neadecvat și nu urmează instrucțiunile conducătorului de joc, întregul grup riscă să fie dat afară din joc și din locație.

Vă rugăm să nu aduceți băuturi și alimente în locația noastră. 

VOUCHERE 

Un voucher cadou este valabil odată ce plata este finalizată și un e-mail de confirmare a fost primit de dvs.

Un voucher cadou este valabil 6 luni, începând cu ziua în care a fost achiziționat. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să aflați validitatea voucher-ului cadou la adresa [email protected] sau telefon 0721 EVADAT (382328).

Nu oferim rambursări pentru voucherele cadou.

La momentul rezervării, vă rugăm să specificați în caseta „cupon” numarul unic al voucherului primit.

Un voucher poate fi folosit pentru o singură rezervare.

 

Declar că am citit și am înțeles termenii și condițiile jocului, precum și natura sa confidențială.